Durf jij het aan?

Werk jij met ouderen? Als zorgprofessional, facilitair medewerkers, huiskamerbegeleider of vrijwilliger? Ben je docent of student van zorg- en welzijnsopleiding? En wil je samen met je collega’s of je medestudenten op reis naar je oude ik?
Of zorg je voor ouderen? Bijvoorbeeld als mantelzorger?
Kom dan naar Oudtopia!
Stuur een mail naar info@oudtopia.nl met je naam en telefoonnummer.

Oudtopia biedt verschillende soorten events.

Blik in je toekomst (4 uur)

Het 4-uurs programma vindt plaats in Ervaringscentrum Oudtopia in Den Haag. Het is een korte reis naar je oudere ik. Vooral geschikt voor studenten met weinig zitvlees en voor beslissers en bestuurders met weinig tijd.

Een dagje ouder (8 uur)

Het 8-uurs event is een is reis naar je oudere ik. Een reis naar Oudtopia. Je ervaart hoe het is om oud te zijn. Daarna ga je dat op leuke en speelse manier vertalen naar je dagelijkse werk- of zorgpraktijk.

In Huize Oudtopia (24 uur)

In het 24-uurs programma word je opgenomen in Huize Oudtopia: een verpleeghuis. Je ervaart hoe het is om afhankelijk te zijn van zorg. Het is een super-interessante ervaring met veel verrassingen en ontzettend veel humor.

Oudtopia in Huis

Nadat deelnemers uit ene zorgorganisatie een event hebben beleefd, is er de mogelijkheid van een vervolg in de eigen organisatie. Het ‘Oudtopia in Huis’ programma wordt in overleg samengesteld. Het wordt zo opgezet dat het de organisatie helpt groeien en ontwikkelen.

Oudtopia mobiel

Oudtopia kan ook naar je toekomen. Met theater en mobiele ouderdomservaringen. Bijvoorbeeld voor festivals, wijkcentra, verpleeghuizen, scholen of bedrijven.
Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Meer weten of boeken?

Werk je bij een Haagse ouderenzorgorganisatie? Of ben je buurtgenoot, vrijwilliger of mantelzorger? Ben je docent of student van een Haagse zorgopleiding? Of heeft jouw bedrijf ook veel met ouderen te maken? En wil je samen met je collega’s of je medestudenten deelnemen aan een Oudtopia event?
Stuur dan een mail naar info@oudtopia.nl met je naam en telefoonnummer.