Durf jij het aan?

Werk jij met ouderen? Als zorgprofessional, facilitair medewerkers, huiskamerbegeleider of vrijwilliger? Ben je docent of student van zorg- en welzijnsopleiding? En wil je samen met je collega’s of je medestudenten op reis naar je oude ik? Kom dan naar Oudtopia!

Stuur een mail naar info@oudtopia.nl met je naam en telefoonnummer. 

4, 8 of 24 uur Oudtopia

Oudtopia biedt drie soorten events voor medewerkers ouderenzorg-organisaties en studenten van zorg- en welzijnsopleidingen:

Dagdeel: het 4-uurs programma vindt plaats in Ervaringscentrum Oudtopia. Het is een korte reis naar je ouder ik en vooral geschikt voor studenten met weinig zitvlees en voor beslissers en bestuurders met weinig tijd.

Dag: het 8-uurs event is een is reis naar je toekomst, naar je oudere ik. Kortom: een reis naar Oudtopia. Je ervaart hoe het is om oud te zijn. Daarna ga je dat op leuke en speelse manier vertalen naar je dagelijkse werk- of zorgpraktijk.

Etmaal: in het 24-uurs programma word je opgenomen in een verpleeghuis, in Huize Oudtopia. Je ervaart hoe het is om zorgafhankelijk te zijn. Het is een super-interessante ervaring met veel verrassingen en ontzettend veel humor. 

Wissel van rol, kantel je blik.
Bekijk jezelf, je werk en je leven eens van de oudere kant.
En, wat zie je?