Durf jij het aan?

Ben je vrijwilliger of werk je bij een Haagse VVT-organisatie? Ben je docent of student van een Haagse zorgopleiding? En wil je samen met je collega’s of je medestudenten opgenomen worden in Huize Oudtopia?

Let op! Individueel inschrijven voor het 24-uurs evenement op 19 en 20 november is nu mogelijk. Wees snel, vol = vol!

Stuur dan een mail naar info@oudtopia.nl met je naam en telefoonnummer. 

4, 8 of 24 uur Oudtopia

Oudtopia biedt drie soorten events voor medewerkers van de Haagse ouderenzorg-organisaties en studenten van zorgopleidingen:

Dagdeel: het 4-uurs programma vindt plaats in Ervaringshuis Oudtopia. Het is een korte reis naar je ouder ik en vooral geschikt voor studenten met weinig zitvlees en voor beslissers en bestuurders met weinig tijd.

Dag: het 8-uurs event is een is reis naar je toekomst, naar je oudere ik. Kortom: een reis naar Oudtopia. Je ervaart hoe het is om oud te zijn. Daarna ga je dat op leuke en speelse manier vertalen naar je dagelijkse werk- of zorgpraktijk.

Etmaal: in het 24-uurs programma word je opgenomen in een verpleeghuis, in Huize Oudtopia. Je ervaart hoe het is om zorgafhankelijk te zijn. Het is een super-interessante ervaring met veel verrassingen en ontzettend veel humor. 

Wissel van rol, kantel je blik.
Bekijk jezelf, je werk en je leven eens van de oudere kant.
En, wat zie je?